Ali İhsan TAŞÇI ve Özlem TANRIÖVER tez savunmaları (22.11.2024)

Bugün Marmara TEAD için önemli bir gündü.  İki hocamız, emek yoğun iki sıkı tez ile (Esra Akdeniz Ali İhsan Taşçı - profesyonelliğin değerlendirilmesi, P-MEX aracının geçerlik ve güvenirlik çalışması ve Mehmet Ali Gülpınar danışmanlığında Özlem Tanrıöver - duygusal taneciklik, emotional granularity ile hasta-hekim görüşmelerindeki performansları arasındaki ilişkinin değerlendirilmesi) tıp eğitimi doktora programını tamamladı.

Anabilim dalımızda tıp eğitimi doktora programını 2020 yılında tamamlayan Dilek Kitapçıoğlu Hocamız tez savunma jurisi olarak bizimle birlikte idi. Tez izleme ve/veya savunmalarında jüri olarak anabilim dalımızdan Sinem Yıldız İnanıcı, Medeniyet Tıp'tan Işıl Maral, Medipol Tıp'tan Hülya Akan, Sağlık Bilimleri U. Tıp Fakültesinden Nesrin Karamustafalioğlu ve Üsküdar U. Tıp Fakültesinden Haydar Sur Hocalarımız bu sürece değerli emek ve katkı sundular.